Drumul spre tine: Calatoria catre Autodescoperire

Drumul spre tine: Calatoria catre Autodescoperire

13 martie
Miercuri 18:30
Bulevardul Unirii nr. 71, Bucuresti
50 lei
Adaugă în favorite

Descriere eveniment


După o pauză lungă, Drumul spre Tine revine în forță, iar entuziasmul nostru este de nedescris! 

Pentru prima noastră întâlnire din acest ciclu, pregătim ceva cu totul special: un joc de societate captivant! Dar nu este un joc obișnuit...
Imaginează-ți cum descoperi trezorul interior al creativității tale, cum te eliberezi de limitele impuse de tine și cum îți urmezi visul cu o pasiune fără margini! Toate acestea devin posibile cu ajutorul instrumentului nostru revoluționar, "Game of Masks"! 
Dar așteaptă, căci am pregătit și o surpriză emoționantă! Costul participării este pe bază de donație, iar tu poți contribui cu doar 50 de RON sau mai mult. Și ce e și mai minunat, suma totală strânsă va fi donată în întregime pentru o cauză caritabilă! Astfel, vom face o schimbare reală în lumea noastră!
Haide să ne deschidem inimile și să trăim această experiență umană și vibrantă împreună! Fă clic pe linkul de înregistrare și rezervă-ți locul la prima întâlnire a Drumului spre Tine. Să ne bucurăm, să ne descoperim genialitatea și să dăruim lumii o rază de speranță și iubire! 
 
Locurile sunt limitate la doar 10 persoane, așa că grăbește-te să îți rezervi locul!
 
 Nu rata ocazia de a te alătura acestei călătorii magice! Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o experiență transformătoare!  
 
 

Ora si locul evenimentului


Te așteptăm pe 13 martie, începând cu ora 18:30 la adresa: Bld. Unirii nr. 71, București.
 
 

Pret: 50 RON

 Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord