IntenCity

IntenCity

30 iunie – 02 iulie
30 iunie
01 iulie
02 iulie
18:00
Stadionul Ion Oblemenco
280 lei
Adaugă în favorite

Prețuri:

 

Abonament VIP   -  1100 RON + taxe (SOLD OUT)
Abonament General (3 zile)   -  600 RON + taxe

 

Bilet Acces General (1 zi)        – 280 RON + taxe

 

Biletele și abonamentele Acces General oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe Stadionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă, CU EXCEPȚIA ZONEI VIP.

(SOLD OUT) Abonamentele VIP oferă accesul în tot arealul festivalului. Zona VIP se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului Ion Oblemenco, având o zonă de acces special și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

 

Descrierea evenimentului


IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României, este evenimentul care aduce la Craiova muzica de ieri, de azi și de mâine. 

Între 30 iunie și 2 iulie, vino să îi vezi live pe Enrique Iglesias, Tiësto, Godz of Rock, Alex Ferrari, Bellini, Dr. Alban, Gianluca Vacchi, Haddaway, Jenny Berggren from Ace of Base, Mahmut Orhan, Manuel Riva, Oceana, Ruslana, Sabrina, Snap!, Subcarpați, Ummet Ozcan, WRS și Zdob și Zdub pe mainstage-ul depe stadionul Ion Oblemenco.

Nu rata nici show-urile oferite la Sala Polivalentă de Sigma, Yaya, Ian, Killa Fonic, Nane, Deliric x Silent Strike, Bad and Boujee, Andre Rizo, AG Swifty și mulți, mulți alții.

De la staruri de necontestat și voci care au făcut să danseze generații întregi până la tineri care vibrează în noile ritmuri, de la pop, latino și disco până la electro, trap și hip-hop, IntenCity îți oferă trei zile și trei nopți de neuitat!

 

Enrique Iglesias, superstarul pop recunoscut pentru versatilitatea sa muzicală, este deținătorul recordului celor mai multe clasări pe primul loc în topurile Billboard. Decernat cu cele mai prestigioase distincții ale industriei muzicale, Enrique Iglesias este unul dintre cei mai urmăriți artiști, cu peste 14 miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO.

 

Tiësto, o legendă a muzicii dance din timpurile noastre, este deținător al titlurilor “The Greatest DJ of All Time” oferit de Mixmag și “#1 DJ” conform Rolling Stone. De la piesele sale underground care fac să vibreze ringurile de dans până la succesul incontestabil la nivel mondial, el continuă să revoluționeze peisajul muzicii de dans.

 

Godz of Rock este o trupă formată din muzicieni bine cunoscuți în lumea muzicii rock: Simon Wright, Phil X, Gilby Clarke, Teddy ‘Zig Zag’ Andreadis, Joel Hoekstra, Jeff Scott Soto, Chuck Wright, Neil Turbin, Tim ‘Ripper’ Owens, alături de Herma Sick. Renumiții artiști (care au făcut sau fac parte din legendare trupe rock cum ar fi AC/DC, Guns N’ Roses, Judas Priest, Bon Jovi, Anthrax și multe altele) se reunesc special pentru publicul Festivalului IntenCity.

 

 

https://craiovaintencity.ro/

https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity

https://www.instagram.com/intencity.festival/

 

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

 

Programul Festivalului


 

30 iunie

 

Stadionul Ion Oblemenco

 

Dr. Alban

Sabrina

Jenny Berggren from Ace of Base

Haddaway

Snap!

WRS

Bellini

(with Craiova Romanian Opera Ballet)

Zdob și Zdub

Godz of Rock

(with Craiova Romanian Opera Orchestra)

 

Sala Polivalentă

 

DJ Addytzu

DJ Gius

Bvcovia

Marko Glass

Ian

Killa Fonic

Mindcage

Andrew Dum

AG Swifty

Brad Brunner

Dodo

 

 

1 iulie

 

Stadionul Ion Oblemenco

 

Manuel Riva

Subcarpați

Mahmut Orhan

Ummet Ozcan

Tiësto

  

Sala Polivalentă

 

Andrei YC

NotSoCommonDJ

Basska

Malagamba

M.G.L.

Byga & Phila & DJ H

Doc x Vlad Dobrescu

Deliric x Silent Strike

Argatu’

Gabrian

Ve.Re

 

 

2 iulie

 

Stadionul Ion Oblemenco

 

Alex Ferrari

(with Craiova Romanian Opera Ballet)

Oceana

Ruslana

Enrique Iglesias

Gianluca Vacchi

 

Sala Polivalentă

 

Your Midwife on Ice

DJ Sauce

Rava

Azteca

Nane

Bad and Boujee

Mr. Flexxx

Sigma DJ Set

Andre Rizo

Yaya

Replik

 

Ora și locul evenimentului


Între 30 iunie și 2 iulie pe Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă.

 

  

 

IntenCity în 2022:

 

Regulament


Minorii până în 10 ani împliniți au acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deține un abonament/bilet valid.

Minorii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta Festivalului numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului. Declarația poate fi descărcată de AICI sau in format fizic de la casieria Operei Romane Craiova. Un părinte/tutore/reprezentant legal poate însoți un număr maxim de 3 minori.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor avea acces în incinta Festivalului numai în baza unui bilet/abonament valid și numai pe baza unei declarații din partea părintelui/tutorelui/reprezentantului legal prin care li se permite participarea, declarație care poate fi descărcată AICI sau în format fizic de la casieria Operei Române Craiova.

Termenii și condițiile de participare pot vizualizate AICI.

 

Organizator:
Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.Evenimente similare

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord