INTENCITY 2024

INTENCITY 2024

28 iunie
29 iunie
30 iunie
19:00
Stadionul Ion Oblemenco
80 lei
Adaugă în favorite

Prețuri:

Abonament VIP - SOLD OUT!

Abonament General (3 zile) - SOLD OUT!

Bilet Acces General (1 zi) - 80 RON + taxe

 

Biletele și abonamentele Acces General oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe Stadionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă, CU EXCEPȚIA ZONEI VIP.

Abonamentele VIP oferă accesul în tot arealul festivalului. Zona VIP se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului Ion Oblemenco, având o zonă de acces special și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

 

Descrierea evenimentului


IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României, este evenimentul care aduce la Craiova muzica noilor generații.


Între 28 și 30 iunie 2024, vino să vezi live staruri de necontestat și tineri care vibrează în noile ritmuri, în trei zile și trei nopți de neuitat, la cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity!


În curând vor fi anunțați artiștii care vor oferi anul acesta show-uri incendiare la IntenCity, primul festival din România care aduce împreună stiluri emblematice de muzică, într-o experiență cu adevărat unică.

https://craiovaintencity.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/
Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/
YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova
TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

 

Stadionul Ion Oblemenco

 

Dimitri Vegas & Like Mike

Alan Walker

Helena Paparizou

Dubioza Kolektiv

Vanotek

Omar Arnout

 

Sala Polivalentă

 

CTC

Lora

Chicks Luv Us

Pascal Junior

Sllash&Doppe

Petre Stefan

Constanza Pucheta

BYGA

Holly Molly

Gabrian

Jet Black

Zo

Minionu'

+ mulți alții în curând

 

Ora și locul evenimentului


Între 28 iunie și 30 iunie pe Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă.

 

  

 

Intencity 2024 #MagicThree:

 

Regulament


Minorii până în 10 ani împliniți au acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deține un abonament/bilet valid.

Minorii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta Festivalului, în baza unui bilet/abonament valid și numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului. Declarația poate fi descărcată de AICI sau in format fizic de la casieria Operei Romane Craiova. Un părinte/tutore/reprezentant legal poate însoți un număr maxim de 3 minori.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor avea acces în incinta Festivalului numai în baza unui bilet/abonament valid și numai pe baza unei declarații din partea părintelui/tutorelui/reprezentantului legal prin care li se permite participarea, declarație care poate fi descărcată AICI sau în format fizic de la casieria Operei Române Craiova.

Termenii și condițiile de participare pot vizualizate AICI.

 

Organizator:
Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova. Evenimente similare

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord