IntenCity

IntenCity

30 iunie – 02 iulie
Vineri 18:00
Stadionul Ion Oblemenco
350–1100 lei
Adaugă în favorite

Descrierea evenimentului


IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României, este evenimentul care aduce la Craiova muzica de ieri, de azi și de mâine.

Între 30 iunie și 2 iulie, vino să îi vezi live pe celebrul artist pop Enrique Iglesias și pe cunoscuții artiști Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap!, Subcarpați și mulți alții.

De la staruri de necontestat și voci care au făcut să danseze generații întregi până la tineri care vibrează în noile ritmuri, de la pop, latino și disco până la electro, trap și hip-hop, IntenCity îți oferă trei zile și trei nopți de neuitat!

Artiști


Vino să îi vezi live pe Stadionul Ion Oblemenco pe:

- Enrique Iglesias

- Alex Ferrari

- Haddaway

- Mahmut Orhan

- Snap!

- Subcarpați

și mulți alții

 

Show-urile la Sala Polivalentă sunt oferite de artiști renumiți, printre care:

Sigma DJ Set

Deliric x Silent Strike x Muse Quartet

Killa Fonic

- Nane

- Yaya

- Argatu’

- Bad&Boujee

- Basska

- Bvcovia

- MR. Flexxx

- Marko Glass

- NotSoCommon DJ

- Dodo

- Malagamba

- Mindcage


și mulți alții

 

Ora și locul evenimentului


Între 30 iunie și 2 iulie pe Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă.

 

Prețuri:

Până pe 14 aprilie

Abonament VIP   -  800 RON + taxe
Abonament General (3 zile)   -  350 RON + taxe

 

În perioada 14 aprilie - 12 mai:

Abonament VIP   -  1000 RON + taxe
Abonament General (3 zile)      -  500 RON + taxe

 

Din 12 mai:

Abonament VIP   -  1100 RON + taxe
Abonament General (3 zile)   -  600 RON + taxe

 

Abonamentele Acces General oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe Stadionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă, CU EXCEPȚIA ZONEI VIP.


Abonamentele VIP oferă accesul în tot arealul festivalului, fără excepție, inclusiv în ZONA VIP. Beneficiind de o zonă de acces specială, veți avea ocazia de a savura muzica în condiții privilegiate. Zona VIP, care se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului Ion Oblemenco, va oferi spectatorilor un spațiu confortabil, care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

 

 

IntenCity în 2022:

 

Regulament


Minorii până în 10 ani împliniți au acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deține un abonament/bilet valid.

Minorii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta Festivalului numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului. Declarația poate fi descărcată de AICI sau in format fizic de la casieria Operei Romane Craiova. Un părinte/tutore/reprezentant legal poate însoți un număr maxim de 3 minori.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor avea acces în incinta Festivalului numai în baza unui bilet/abonament valid și numai pe baza unei declarații din partea părintelui/tutorelui/reprezentantului legal prin care li se permite participarea, declarație care poate fi descărcată AICI sau în format fizic de la casieria Operei Române Craiova.

Termenii și condițiile de participare pot vizualizate AICI.

 

Organizator:
Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.