LUST by FREYA

LUST by FREYA

25 noiembrie
Sâmbătă 20:00
REPER by ESS
60 lei
Adaugă în favorite

Descrierea evenimentului


  Pregătiți-vă să fiți purtați într-o lume în care inhibițiile dispar! 

 

  Zeița Fertilității și a Frumuseții Vă Cheamă 

 

Intrați în lumea lui Freya, strălucita zeiță nordică a fertilității și frumuseții. Evenimentul nostru este o celebrare imersivă a grației, puterii și seducției sale, unde veți fi învăluiți de o atmosferă senzuala.

 

Odisee Sonoră Printre Genuri

✨ Pregătiți-vă să dansați până dimineața pe ritmurile intoxicante ale a muzicii Tech House și dance. Fiecare set va crea o ambianță unică care reflectă pasiunea și frumusețea lui Freya.

 

Vă Așteaptă Experiențe Senzuale 

 

✨ Dansatoare Exotice: Asistați la interpretări fascinante susținute de două dansatoare exotice care vă vor captiva simțurile cu grația și seducția lor. Ele încarnează esența lui Freya însăși, lăsându-vă fermecați.

 

Simțiți ritmul nopții în timp ce DJ-ii noștri vă poartă într-o călătorie sonoră. Julian Welsh, ZDA si Ciucu vor crea o pânză muzicală care reflectă pasiunea și frumusețea lui Freya.

 

 Avem o selecție de cocktail-uri inspirate de lumea încântătoare a mitologiei europene de nord. Fiecare băutură conține cate un element afrodisiac, inspirate de senzualitatea lui Freya.

 

Locația noastră este o capodoperă vizuală, împodobită cu decorațiuni inspirate de Freya și poveștile fascinante ale mitologiei nord-europene. Fiecare colț este o operă de artă, invitându-vă să explorați și să descoperiți.

 

 Deblocați Magia LUST by FREYA 

Alăturați-vă nouă pentru o noapte în care dorința și frumusețea se întâlnesc într-o fuziune spectaculoasă a muzicii, dansului și a miracolului mitic. Îmbrăcați-vă cu stil și lăsați-vă zeița sau zeul interior să strălucească.

Aceasta nu este doar un eveniment; este o experiență care va trezi simțurile și vă va lăsa dorind mai mult. Sunteți pregătiți să vă lăsați pradă farmecului din "LUST by FREYA"? Nu ratați această noapte a pasiunii și frumuseții!

 

Ora si locul evenimentului


 

 Data: 25 noiembrie 2023 ⏰ Ora: 20:00 Locația: Reper by ESS

 

Asigurați-vă locul în această seară extraordinară achiziționând biletele acum.

 

Alăturați-vă nouă în omagierea farmecului atemporal al lui Freya, zeița fertilității și a frumuseții, și bucurați-vă de o noapte de extaz mitic.

 

Deblocati-va dorințele. Îmbrățișați-vă frumusețea. Alăturați-vă nouă la LUST by FREYA! 

 

Pret: 60 RON

 

Organizator: FREYA

Detalii si informatii suplimentare: 0726372941Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord