Oile ne-au dat Apa

Oile ne-au dat Apa

21 aprilie
Duminică 11:00
Teatrul Coquette
40 lei
Adaugă în favorite

Descrierea evenimentului


Spectacolul este o adaptare scenică cu mult umor a legendei Dâmboviței. De mult de tot se zice că o fată frumoasă pe nume Dâmbovița a cărei inimă bună a cucerit Duhurile Naturii a primit de la ele câte un dar magic. Din unul din ele a izvorât râul pe care îl vedem și astăzi. Dar lucrurile nu au mers atât de lin.

În pădurea Vlăsiei, aceasta întâlnește un print, care pare neajutorat în natură, aruncat de pe cal, rătăcit. Dar întâmplarea face ca acesta sa se îndrăgostească de frumoasa fată, și fiindcă îi refuză propunerea în căsătorie, fiind logodită cu Bucur, acesta pune la cale un plan malefic să o cucerească. Dar ce plan, ce unelte, de cine se folosește și cum se termină povestea ei nu dezvălui acum.

Din spectacolul de marionete nu lipsește umorul și magia și nu lipsesc oile, care câștigă orice luptă.

Spectacolul face parte din proiectul Rădăcini Urbane Neștiute – Miracolul Dâmboviței și este co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural (AFCN).

 

            Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

 

Distribuție:  Claudia Dionise, Ionuț Terteci, Andrei Iordache și Ingrid Bonța

Design 3D: Lucian Țigănuș

Marionete: Carmen Mărginean

Scenografie și costume: Valeria Cristia

Regia: Ingrid Bonța       

 

Ora si locul evenimentului


Vă așteptăm pe 21 aprilie, ora 11:00 la Teatrul Coquette

 

Pret: 40 RONAcest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord