Orice femeie e frumoasa

Orice femeie e frumoasa

06 martie
Miercuri 19:00
Sala Palatului Bucuresti
150–280 lei
Adaugă în favorite

Descriere eveniment


                                                                                    Concert IANA NOVAC

ORICE FEMEIE E FRUMOASA

 

IANA NOVAC revine la SALA PALATULUI pentru a doua oara, pe 6 martie 2024, de la ora 19, printr-un concert solo dedicat FEMEII, o productie grandioasa asa cum si-a obisnuit publicul si fanii.

IANA NOVAC - VOCEA FEMININA A ANULUI 2022 va propune si de aceasta data o seara de neuitat, unde muzica clasica se va imbina cu muzica pop la cel mai inalt nivel artistic.

Un concert in care vocea impresionanta a soparanei IANA NOVAC, alaturi de invitatii sai speciali, alaturi de marele compozitor al secolului EUGEN DOGA, MONICA ANGHEL, acompaniati de o orchestra simfonica condusa la pupitru dirijoral de maestrul IOSIF PRUNNER vor crea specacolul necesar acestor vremuri , unde MUZICA va rascoli  inimi si va ramane in sufletul fiecaruia.

IANA NOVAC  prin emotiile create si prin puterea extraordinara de a interpreta  te poarta prin multiple stari si trairi, dupa cum chiar criticii spun despre Iana: „ Insasi IANA NOVAC este o emotie...”

 “Imi iubesc atat de mult publicul...iubesc fiecare clipa pe care o impartasesc prin muzica.

Acest concert este foarte special pentru mine, este o dedicatie oferita tuturor femeilor. O data cu nasterea copiilor mei am descoperit in mine o alta latura a Femeii ce mi s-a relevat prin Viata ce am creat-o si care m-a definit ca Mama. O Mama ce-si canta viata, ce canta pentru copiii ei, dar si pentru toate mamele si femeile minunate din lumea intreaga.

Acest concert este un omagiu adus FEMEII... celei ce descopera Dumnezeirea prin aducerea vietii pe Pamant.

 

IANA NOVAC este soprana care nu mai are nevoie de nici o pezentare, cucerind scenele nationale si internationale abordand genul POP-OPERA cu o usurinta ce i-a adus un  succes imens.

Anul 2022 ii aduce in palmares inca 4 premii importante pe langa celelalte 30 internationale.

-VOCEA FEMININA POP OPERA A ANULUI 2022  GALA CELEBRITATILOR

-VOCEA POP OPERA FEMININA A ANULUI 2022 MEDITERENEAN AWARD

-PREMIUL SPECIAL PENTRU CEI 20 DE ANI DE CARIERA DE GALA PERFORMANTEI SI EXCELENTEI

-EMBLEMA DE MERIT „PARTENER PENTRU APARARE” oferit de MINISTERUL APARARII NATIONALE

IANA NOVAC originara din Chisinau Rep. Moldova incepe studiul pianului de la varsta de 5 ani. Este absolventa  liceului de muzica Dinu Lipatti din Bucuresti, sectia canto clasic­, apoi absolventa Universitatii de Muzica din Bucuresti sectia canto clasic .

Indragostita iremediabil de muzica de opera, dar si de muzica pop IANA NOVAC face un melanj artistic intre muzica clasica si cea pop, fiind prima soprana din Romania care a abordat  genul POP-OPERA.

IANA NOVAC este o personalitate complexa fiind soprana, pianista, compozitoare, producator muzical, manager, profesor de canto, fondatoarea primei Academii de Canto din Bucuresti alaturi de sotul ei.

Cu un repertoriu incredibil,  cu o aparitie extrem  de eleganta si cu o voce ce i-a adus in anul 2010 premiul VOCEA DE AUR DE PESTE PRUT, IANA NOVAC isi desfata publicul cu concerte grandioase, unice prin originalitatea lor, ce o situeaza in topul muzicii romanesti .

 

Ora si locul evenimentului


 IANA NOVAC va invita pe 6 martie 2024, incepand cu ora 19:00 la Sala Palatului, Bucuresti la concertul ORICE FEMEIE E FRUMOASA.

 

Pret:

 VIP              - 280 RON

Categoria 1 - 230 RON

Categoria 2 - 180 RON

Categoria 3 - 150 RON

 

 
 


Evenimente similare

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord