Pescuitorii de perle

Pescuitorii de perle

08 aprilie 2023
Sâmbătă 19:00
Cercul Militar Craiova
60 lei
Adaugă în favorite

 Descrierea evenimentului


Capodopera lui Georges Bizet „Pescuitorii de perle” îi captivează pe cei mai exigenți melomani, dar și pe cei care vin pentru prima dată la operă. Spectacolul Operei Române Craiova, prezentat în premieră în anul 2017, în regia lui l’Oiseleur des Longchamps, se bucură de fiecare dată de succes în rândul spectatorilor.

Reprezentația din 8 aprilie este una specială, avându-l la conducerea muzicală pe tânărul dirijor german Maximilian Haberstock. Pianist, compozitor și dirijor în vârstă de doar 18 ani, cu o listă extraordinară de realizări, Maximilian Haberstock îi impresionează pe artiști, profesori și spectatori cu virtuozitatea sa muzicală remarcabilă.

Spectacolul are și o distribuție de excepție: Renata Vari, soprana Operei Române Craiova, va fi frumoasa Leïla, soliștii italieni Federico Buttazzo și Enrico Marrucci vor interpreta Nadir și Zurga, iar baritonul craiovean Ioan Cherata va fi Nourabad. Soliștilor li se vor alătura Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova.

 

Ora și locul evenimentului


Te așteptăm pe 8 aprilie, începând cu ora 19:00 la Cercul Militar Craiova.

Prețuri:


Bilet - 60 Ron

Pensionari - 30 Ron

Elev/student - 15 Ron

 

*Pensionarii și elevii/studenții pot procura biletele cu preț redus doar la agenția Operei Române Craiova (Sala Polivalentă, Bulevardul Ilie Balaci nr. 6)

 

Informații suplimentare:
0351.442.471

 Evenimente similare

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe detalii
Sunt de acord