Curs pentru Directori: Introducere in Google Ads

Curs pentru Directori: Introducere in Google Ads

08 July – 12 July
Monday 10:00
499–749 lei
Add to favorites

Descrierea evenimentului


 Fiecare lider trebuie să aibă claritate.

A înțelege cum funcționează Google Ads înseamnă că ai puterea de a vedea ce se întâmplă cu adevărat în rapoartele care ți se prezintă. Nu trebuie să fii expert în fiecare detaliu, dar trebuie să înțelegi esențialul pentru a lua decizii corecte.

Aces curs NU este un curs practic în care vei învăța să setezi singur campaniile. Acest curs te va echipa cu cunoștințele necesare pentru a interpreta corect și eficient rapoartele de performanță, pentru a discuta în termeni clari cu echipa ta și pentru a ghida strategia de marketing a afacerii tale.

Sunt Tudor Plăcintă și te invit să privești dincolo de cifre și să înțelegi mecanismele din spatele campaniilor tale de reclame pe Google.

Pornind de la ideea „Marketingul este abilitatea omului modern” acest curs este obligatoriu pentru tine dacă ești:

Director sau conducător de companie

Învață o dată și pentru totdeauna cum funcționează platforma Google Ads.

Află ce indicatori trebuie să urmărești în contul de reclamă și obține o comunicare eficientă cu agenția sau specialistul tău.

 

Beneficii:

  • Claritate și Încredere în Decizii: Vei dobândi cunoștințele necesare pentru a înțelege și interpreta corect rapoartele de performanță din Google Ads, astfel încât să poți lua decizii informate care să aducă rezultate pozitive pentru afacerea ta.
  • Comunicare Eficientă cu Echipa: Vei învăța să discuți în termeni clari și specifici cu echipa ta de marketing, facilitând un dialog productiv și alinierea eforturilor echipei cu obiectivele tale de afaceri.
  • Relații Profesionale Mai Bune: Cunoștințele acumulate te vor ajuta să oferi feedback detaliat și acționabil, îmbunătățind colaborarea cu agenția sau specialistul tău de Google Ads.
  • Dezvoltarea Abilităților de Leadership: Vei deveni un lider mai informat și mai capabil să conduci strategii de marketing eficiente, economisind timp și resurse prețioase.

 

Ora si locatia evenimentului


 

    •     Data: 8, 10 și 12 iulie

    •     Orar: 10:00 - 12:00

    •     Locație: Online, pe ZOOM

    •     Durata: 3 zile

    •     Acces la materiale: Toți participanții vor avea acces la materialele cursului și la înregistrări pentru a le revizui după nevoie.


Preț Bilet:

499 RON  până pe 30.06

749 RON după 30.06

 

Rezervă-ți locul acum și devino un lider mai informat și mai eficient în utilizarea Google Ads pentru afacerea ta!

 

 

 Similar events

This site uses cookies. Continue browsing involves their acceptance. More details
I accept