Madama Butterfly

Madama Butterfly

30 March
31 March
19:00
Cercul Militar Craiova
60 lei
Add to favorites

Descrierea evenimentului


PREMIERĂ

În anul Centenarului Puccini, în care întreaga lume muzicală comemorează 100 de ani de la moartea compozitorului italian, Opera Română Craiova prezintă premiera Madama Butterfly, una dintre cele mai iubite opere ale lui Giacomo Puccini. Premiera, un tribut adus marelui compozitor și o celebrare a creației sale muzicale, aduce pe scenă capodopera care continuă să impresioneze generații de spectatori.

Punerea în scenă concepută de regizorul italian Chris Catena, cu o scenografie creată de Răsvan Drăgănescu, aduce opera, oricum atemporală, și mai aproape de spectatorii de astăzi, într-un context contemporan, în care încă experimentăm diferențe sociale și culturale. Este, în același timp, și un spectacol în care Speranța, care însoțește eroii și eroinele lui Puccini chiar și în cele mai tragice circumstanțe, devine un personaj în carne și oase.

Emoționanta poveste va fi interpretată de artiștii Renata Vari (Cio-Cio-San), Licia Toscano (Suzuki), Rodica Dinișoară (Kate Pinkerton), David Baños (B.F. Pinkerton), Ioan Cherata (Sharpless), Francesco Napoleoni (Goro), Cristian Fofucă (Prințul Yamadori), Ioan Toma (Bonzo), Say Ufuk Gengis (Comisarul imperial) și Orchestra și Corul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a dirijorului italian Francesco di Mauro.

 

Ora si locul evenimentului


Vă așteptăm pe 30 și 31 martie 2024, începând cu ora 19:00 la Cercul Militar Craiova

 

Preț: 60 RON

Termenii și condițiile pot fi vizualizate AICI.

 

Informații suplimentare:

0351.442.471This site uses cookies. Continue browsing involves their acceptance. More details
I accept