SI ACUM CE MAI FACEM?

SI ACUM CE MAI FACEM?

13 December 2023
Wednesday 18:00
Teatrul Elisabeta
70–370 lei
Add to favorites

Descrierea evenimentului


 

Subiectele abordate în cadrul întâlnirii „ȘI ACUM CE MAI FACEM?”: Durerile Vieții, Fericire, Direcție, Sens și Satisfacție.

 

Întâlnire de și pentru (Re)cunoaștere și (Re)conectare.

 

Ne punem față în față cu ceea ce suntem astăzi. Tragem concluziile. Planificăm strategia pentru ceea ce urmează.

 

Cea mai sinceră și onestă întâlnire, la capătul căreia vei începe să (te) trăiești, din formă de viață în derivă, în Om de sorginte divină.

 

Cunoaștem trecutul, dar nu vom mai fi niciodată acolo. Acum este momentul să trecem într-o nouă eră, nu doar într-un nou an, să cunoaștem fațetele vieții care până acum au fost ascunse.

 

Așa că (Re)descoperim prezentul și capacitatea de a visa, de a ne seta scopuri și de a crea solul fertil ca semințele plantate să aibă roade bogate.

Opusul iubirii este frica, dezbinare de sine. Vom întoarce frica cu susul în jos și vom crea o nouă viziune și realitate în iubire. Împreună vom simți puterea grupului, starea de uniune,  strălucirea Prezenței  - de spirit, fizice, sufletești.

 

Oksana & Cezar Ionașcu, reprezintă cuplul care a aplicat în viața lor formula câștigătoare pentru viață și educație.  Împreună au reușit să construiască cea mai rezultativă, inovativă și relevantă platformă educațională din România, PREDESTINAREA - o cunoaștere care a schimbat, până în acest moment, viețile a zeci de mii de oameni din toate colțurile lumii.

 

Întâlnirea va fi completată de o terapeutică sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

Ora si locul evenimentului


 

Va asteptam pe 13 decembrie, incepand cu ora 18:00 la Teatrul Elisabeta.

 

Pret:

VIP               - 370 ron

PREMIUM    - 290 ron 

CLASS         - 210 ron

STANDARD - 130 ron

BALCON      -   70 ronThis site uses cookies. Continue browsing involves their acceptance. More details
I accept